| Dpm a întrebat:

Bunaaa! Help! Sunt curioasa daca a avut cineva curajul sa faca avort medicamentos?
Eu am decurs la aceasta procedura disperata.
Am 2 saptamani jumate de sarcina, am luat tratamentul, azi si pe cel intra-vaginal si ma asteptam la contracții si sângerări, au trecut 7 ore si nimic.
A mai patit cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MocanuAlina2006 a răspuns:

Uite știu că ceea ce spun acum nu îți va schimba ideologia și ceea ce vrei tu să faci dar totuși vreau să îți spun.Nu e bine ceea ce noi femeile facem, de ce sa avortăm un suflet nevinovat? da știu pare ciudat că zicem suflet că mulți spun că la două săptămâni sau o lună nu e suflet dar credemă este! Dumnezeu nu va lăsa nepedepsite femeile care fac avort să știi! Copilul e un dar pentru mamă da la început e greu dar o sa vezi și tu că când vei avea copil născut îl vei iubit enorm! Și ce daca ne lasă bărbații!? sa se duca naibii daca nu îs in stare sa își asume o responsabilitate și familie cu copilul și femeia iubita dar daca noi femeile îi luăm că exemplu și facem la fel, cu ce ne diferențiem noi de niste animale? chiar și animalele duc sarcina la capăt! chiar daca stau în ploaie in furtuni afara frig is mame adevărate! ma doare și spun sincer urăsc de ce sa omoram noi un copilas? sunt unele femei am văzut la știri că deși au fost violate au născut! și nu le păsa! Dar efectiv m-am saturat sa vad cum omoram suflete! daca mama te avorta tu nu erai aici acum si nu spuneai asta! ești conștientă sper! eu nu țio spun că am ceva cu tine! nu am ceva cu tine! am ceva cu păcatul și Raul care îl face omul care e că boala! eu boala o urăsc nu omul! crede-ma dacă nu e prea târziu păstrează copilul nu-ți fie frica de nimic! Dumnezeu va fi alaturi de tine și te va ajuta! El nu părăsește crede-ma! Într-adevăr una e când mama e pe moarte și copilul ii pune viața în pericol asta e altceva! se mai îngăduie puțin asta deși tot e rău dar sa nu vrei tu că e prea devrme că îs prea tânără ca vai nu am bani asta nu e scuză! și ce dacă n-ai bani! ai putea să-l dai spre adopție! îl dai la casa de copiii! uite inca o idee! daca nu îți dorești copilul Dal la casa de copiiii! dar nu îl omorâ te rog măcar atât?