| MititiCa a întrebat:

Bunaaabatting eyelashes.
revin cu o intrebarebig grin. citeam acum cateva minute pe net o dieta cu miere si scortisoara, si la commenturi era o doamna care spunea urmatoatele: "Eu am consumat timp de o saptamana, miere si scortisoara, toate amestecate intr-un borcanel.Deci am luat 4 pliculete de scortisoaramacinata a 20de gr.si un borcan de 400 gr. miere si le-am amestecat bine, dupa care am inceput in fiecare zi sa consum cate o lingurita s0au doua…dupa o saptamana ce-am observat abdomenul foarte plat, si talia mai subtire cu 10 cm.am revenit foarte repede la greutatea corporala din tinerete. fara restricti alimentare si pot manca din nou orice fara sa pun pe mine.am 43 de ani si in ultimi 10-15 ani tot in cura de slabire eram. fara nici un rezultat. dar va zic functioneaza.eu nu l-am servit cu apa, doar cate o lingurita s-au doua din compozitia scrisa mai sus, pe langa asta pielea mi s-a facut foarte fina, parul mi-a devenit mult mai sanatos, ochii si tenul frumos… de ieri mi-am facut din nou un borcan,…Succes! si consumati cu incredere…"

bun, acum is curioasa daca chiar functioneaza:d. mi-am facut si eu un borcan, si as incerca 1-2 saptamana. ar trebui sa slabesc cateva kgbig grin

deci, daca cineva a incercat aceasta dieta si a functionat ziceti`mi si miebatting eyelashes.
fundoi pentru cel mai bun sfat despre aceasta dieta:X.
restul voturi:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iheartshoes a răspuns:

Crede-ma ca functioneaza! Iti garantez. Poate la tine nu va fi o diferenta asa mare dar sigur va fi diferenta!
Bafta!kiss

1 răspuns:
| ViorelS a răspuns:

Ce sa spun incearca...ce este de pierdut si daca merge este si mai bine...bafta happy