? mersi, mersi macar am reusit sa slabesc ceva acum sunt din nou la deficit caloric si n am pus nimic in plus
Super dar vezi ca nu este sanatos sa slabesti asa brusc, ce varsta ai? Sanatate multa.
In mai fac 15 ani, stiu ca nu este bine dar ma bucur cumva ca am reusit si acum sa ma tin de deficitul caloric
Super mult succes.
Multumesc
Ai dat jos apa, se pune la loc cum de mananci normal. Nu ai cum slabi 3 kg din grasime in 3 zile, ci maxim 1 kg.
Ai dat un 800-900 g maxim din grasime, restul e apa.
Spui că ai 15 ani și observ că obsesia ta sunt kilogramele. Părinții tăi știu asta?
Medicul de familie știe ce obsesie ai cu kilogramele?
Plus, nu ești la vârsta obsesiilor cu kilogramele în plus.
Organismul când intră la pubertate, adolescență "explodează" și e firesc să aibă loc fluctuații de kilograme, e normal să acumuleze kilograme.
Prin ceea ce faci acum, vei suferi mult mai târziu, când organismul tău nu va putea să se lupte cu bolile, nu poți avea o sarcină ușor, vei avea oase fragile etc.
Parintii mei stiu ca am o obsesie cu kilogramele nu de acum de mult timp am aceasta obsesie, stiu ca nu este bine ceea ce am facut dar cumva acum ma simt mult mai liniștita fara stres
Dacă știu că ai obsesii de ce nu te duc la un psiholog pentru minori să te vindeci?