| Dee68 a întrebat:

Bunăăă, s-ar putea să am apendicită.
De Luni mă tot supără. urcam spre staţia de autobuz şi am inceput să am o durere puternică in partea jos a abdomenului. şi trebuia să mă opresc ca să-mi treacă, dar nu se oprea şi durerea se transforma într-o înţepătură puternică.
Ieri la şcoală. m-a apucat o criză, nu prea tare. dar mă durea foarte mult partea dreapta a spatelui si când apasam sub burtă. mă durea şi aveam puţină febră, îmi amorţeam piciorul şi durerea cobora în jos. spre picior ca o înţepătură. Am stat pana al 12 noaptea şi mă durea spatele îngrozitor!.
Azi am fost la medic şi doamna doctor m-a trimis la chirurg. mâine ma duc. Dar intreabrea mea este:
Am apendicita? E de operatie? Daca m-a trimis la chirurg sa ma vada inseeamna ca e ceva nu?
Multumesc! Funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Da, probabilitatea de a avea apendicita acuta e mare; daca se declanseaza durerea din nou te sfatuiesc sa te duci direct la urgente; apendicita netratata la timp se poate complica cu peritonita, soc septic, deces. http://www.i-medic.ro/boli/apendicita-acuta

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Deci...fa-ma sa pricep!
Ai fost la medic.
Te-a trimis la Chirurgie (care nu se ocupa, totusi, cu cresterea parului pe picioare).
Pui intrebarea aici, de parca problema ta ar disparea de la un simplu raspuns dat de cine stie ce noob care habar n-are cum il cheama.
De fapt, ce vrei? Incurajari? Sa te convingem ca, de fapt, esti sanatoasa-tun si ca nu trebuie sa te operezi ci doar sa astepti declansarea peritonitei?
Ok!
Esti sanatoasa (la apendice) si bolnava cu capul.
E bine asa?

| Dee68 explică (pentru ardnaxur1961):

Omg. Ce persoana rea. Nu.
laughing
Eu din contra vreau sa ma operez. pentru ca nu stiu, parca imi plac operatiile. Si intr-un fel vreau sa stiu si parerea voastra... puppy dog eyes Ca sa fiu sigura ca am, nu de alta.
Acum ma doare spatele tare.

| ElenaSA a răspuns:

La mine era o durere continua insotita de greata si am stat asa ca doctorii mi-au zis ca nu am apendicita.Si am dat in peritonita. Puteam sa si mor de la atata puroi. Nu amana, ca nu este de joaca.

| Adrian-Speed_Adrian_1990 a răspuns:

Acum nu stiu exact dar daca zici ca ai dureri si intepaturi ceva de genu in partea dreapta jos cred ca e apendicita. eu am avut la fel si am cam ignorat aproape un an ca nu ma durea rau si era s-o dau in peritonita. oricum nu e de joaca si sa nu iti fie frica de operatie ca nu simti nimic. dupa operatie o sa vezi in ceata putin pana trece efectul de anestezie si o sa te doara dar o sa iti faca asistentele calmante. o sa te mai doara cand o sa incepi sa mergi, si abtine-te sa razi ca o sa te doara calumea ca am patit-o. acum sper sa nu ai altceva na ca nu sunt medic