| Viitorulapropiat a întrebat:

Bunaaa tpu...am o intrebare.Am slabit foarte mult si vreau sa ma inrgras, sa arat putin mai bine.deci,ce pot sa fac? mananc destul de mult seara,dorm din ce in ce mai putin,mananc multe dulciuri, dar tot mi se pare ca slabsec.Ce pot sa fac ca intr-o saptamana sa am macar 3 kilograme in plus? stiu ca asta trebuie facut treptat...dar macar sa stiu ce pot face.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Continua sa te indopi cu paine si mai putine sucuri. Mananca si fast food ca aia ingrasa cel mai rau

| FaraNumePls a răspuns (pentru Samariteanul):

Îmi place tehnica ta laughing

| FaraNumePls a răspuns (pentru Samariteanul):

Cu macatul "prostiilor" te îngrași nesănătos. Ca sa te îngrași "sănătos"(ca sa zic așa) încerca să te culci până în ora 10 p.m. și să te trezești pe la 8 a.m. Mănâncă carne, oua, brânză (poți mânca orice, nu contează foarte mult). Dar încerca să mănânci de 4 ori pe zi sau puțin dar des. Funda?

| xZeRo a răspuns:

Îți recomand să consumi avocado, este un fruct bogat in grăsimi sănătoase, bea suficientă apă si ascultă muzica preferată pentru a avea o stare plăcută!

| Anitta18 a răspuns:

Consumă produse care au multă grăsime.