| Oliviaolivi a întrebat:

Bunaaaa
Am 16 ani si menstruatia mi-a venit pentru prima oara pe 01.08. 2017(1 august) si a tinut pana pe 5 august, fluxul a fost intre
Apoi pe 21 noiembrie pana pe 25 noiembrie a fost cel de-al doilea ciclu menstrual, flux scazut...
Si ieri 15 decembrie, mi-a venit a 3a oara,acum a venit lunar, o sa mi se regularizeze intr-un timp atat de scurt?
Fluxul ultimelor 2 cicluri a fost svazuut, si maroniu... astazi pe 16 decembrie pot spune ca nu am avut pete sau nimic
E ciudat
Tin sa mentionez ca n-am nicio durere
Mama a aflat astazi,am vorbit foarte putin despre asta fiindca deja stiu ce sa fac, si nu trebuia sa imi explice
A fost cineva in situatia mea?
Imi poate explica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Suki08 a răspuns:

Cred ca Inca nu ti s-a reglat ciclul, dar totusi mai bine ti-ai face un control pentru orice eventualitate.....eu am menstruatia de 5 ani, acum am 15 si nu mi s-a intamplat niciodata sa nu mi vina o luna sau mai multe.