| Andre_7229 a întrebat:

Bunaaaawinking. Imi puteti spune si mie cate ceva despre epilarea cu ceara rece(benzi), daca ati avut experiente neplacute sau daca sunteti multumite de o anumita marca. Am citit pareri contra si pro despre benzile de la Sesu. Dar nu stiu nici eu ce sa mai cred.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hypathia a răspuns:

Bună!
Mie îmi merge foarte bine cu cele de la Sesu. Am folosit și Veet dar mă irit foarte tare, ceea ce înseamnă că un component al produsului nu-mi priește. Am folosit și de la Strep, dar acestea au folia din plastic și sunt mai greu de încălzit intre palme și de manevrat. Am folosit și Gerocossen, dar nu am fost foarte încântată. Eu zic să încerci din fiecare, doar așa vezi care îți priește și de care ești mulțumită. Baftă!

1 răspuns:
| PrecioussGirl a răspuns:

Pe mine ma face o doamna acasa cu ceara calda. si m-am obisnuit desi inca doare. dar nu-i problema. ma fac asa de 4 ani.