| Andrei36194 a întrebat:

Bunaseara
Vreau sa va povestesc aceasta intamplare din copilaria mea, o intamplare de care imi pare foarte rau si nu reusesc sa ma reprind din aceasta depresie in care am intrat
Ma gandesc INCONTINU la ce am facut nu reusesc sa fiu prezent.
CAND ERAM MIC NU MAI IMI ADUC PRECIS AMINTE VARSTA DAR AVEAM 11 12 ANI NU MAI MULT POATE AVEAM SI MAI PUTIN DAR NU REUSESC SA IMI ADUC AMINTE
IL LEGANAM PE VARUL MEU PE PICIOARE DINTR O DATA MI A VENIT IN CAP O FATA DE CARE IMI PLACEA FOARTE MULT IN MOMENTUL ACELA M AM GANDIT CUM AR FI DACA I ASI FACE ACEST GEST ACESTEI FETE
L AM TRAS SPRE MINE PE VARUL MEU SI AM FACUT INAINTE SI INAPOI CU PARTEA MEA INTIMA
CHESTIA ASTA A DURAT O SECUNDA
CAND AM REALIZAT CE DOAMNE FERESTE FAC M AM OPRIT SI MI AM SPUS IN CAPUL MEU CA NU AS PUTEA SA FAC ASA CEVA NICI ODATA IN VIATA MEA DOAMNE FERESTE.
Imi pare Extrem de rau pentru acest gest pe care l-am facut sunt in depresie si nu reusesc sa ma reprind ma simt foarte rau pentru acest gest am zile cand imi Vine sa PLANG si ma simt foarte vinovat.
Va rog ajutati-ma cu sfaturi va rog frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ești troll.

| Andra0987654321 a răspuns:

Îmi pare rău că treci prin asta. Regretele tale arată că ești o persoană cu conștiință. Erai doar un copil și nu aveai maturitatea necesară. Îți recomand să discuți cu un psiholog, care te poate ajuta să te ierți și să depășești această perioadă dificilă. Concentrează-te pe prezent, nu pe trecut.

| Rizztheseballs6969 a răspuns:

Cine tea intrebat