| Dyenutza47 a întrebat:

BunaTpu! Am maseaua umflata si ochiul ma ustura. Am o fata gem, de bidon turtit. Camm de Luni a inceput sa se umfle, dar maine e miercuri si e umflata rau. Nu as vrea sa merg La scoala, se vor rade de mine dar nu cred. Ce ar trebui sa fac,sa-mi ascund obrazul. Azi am pus o suvita pe obraz,nu s-a prea observat, dar mâine ce ar trebui sa fac, ajutor?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LifeIsBeautiful12 a răspuns:

Posibil sa fi racit.Ori ai apces la masea daca este cariata si s-a tras si la ochi durerea si de aceea te ustura si ochiul.Du-te neaparat la dentist sa iti dea medicamentele corespunzatoare sa ti se densumfle maseaua, nu sta asa.

1 răspuns:
| Dyenutza47 explică:

Iau antibiotice. Azi am lipsit de la scoala, nu imi place deloc Fata mea. Si fara masea umflata...simt ca nu sunt apreciata