| Crystynyk1 a întrebat:

BunaTpuhappyCe greutate si ce inaltime ar trebui sa am la 12 any:Xfundaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Gabriela343 a răspuns:

Pai,depinde,poti fii si mai dezvoltata, poti avea 35`37 kg(asa spun eu, poate e gresit, parerea mea)si eu am 1`62, depinde, poti sa ai 1`50, dar nu te luat dupa chestii din astea,tu esti tu,esti asa cum te-a creat D`zeu,mai slaba,mai grasa, mai scunda, mai inaltahappy:*

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Fiecare persoana are kg si inaltimea lui. Daca eu la 14 ani am 38 de kg si o pustoaica de clasa 1 are 39 nu e anormal. Fiecare are greutatea lui. Greutatea mea e normala iar fata de cls 1 e grasa. Asa si tu poti avea la 12 ani 50 kg. Depinde de fiec persoana. Nu exsista o greutate pe care ar trebui sa o ai sau o inaltime decat daca vrei sa te faci model, dar la varsta ta nu e cazul.
Sper ca ai inteles...

| Ella99love a răspuns:

Eu am 12 ani, am 1, 60 si 46 de kg.big grinFunda?

| Snicket a răspuns:

1.60-40 kg

| Andrei3217 a răspuns:

Buna,Crysynyk1,
La 12 ani ar trebui sa ai 38-40kg
Fundita?

Întrebări similare