Întrebare recomandată | Ramona_Trif_1987 a întrebat:

Bunaziu am 25 de ani; sunt insarcinata in 5 saptamani si am diabet tip I de 9 luni.De ceva vreme glicemiile au inceput sa creasca de acea am marit si doza de insulina pe care mi-o administrez. Problema este k la doua ore dupa masa glicemia mea este tot mare (180-200) chiar daca am crescut doza de insulina. Este normal asa ceva, ce ar trebui sa fac ca sa nu afecteze sarcina.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ai nevoie de monitorizare medicala la intervale mult mai scurte de timp fata de pana de acum. Mergi la medicul tau diabetolog pentru astfel de recomandari.
http://www.i-medic.ro/boli/diabet-zaharat-insulino-dependent-la-copil

| Ramona_Trif_1987 explică (pentru doctoressa):

Dar copilul meu este in pericol din cauza hieprglicemiilor de dupa masa(desi eu imi corectez imediat glicemia cu o doza in plus de insulina)? As dori sa stiu deoarece la doctorul diabetolog ajung numa dupa sarbatori.Va multumesc

| pisicutzamik a răspuns:

Mergi la medicul de familie, el iti poate da un regim alimentar!

| Ramona_Trif_1987 explică:

Dar copilul meu este in pericol din cauza hiperglicemiilor de dupa masa(desi eu imi corectez imediat glicemia cu o doza in plus de insulina )? As dori sa stiu deoarece la doctorul diabetolog ajung numa dupa sarbatori.Va multumesc