| aandraa000 a întrebat:

Bune.va rog sa nu radeti de mine.dar am o problema..am grasime in zona genitala. nu pot sa zis ca sunt foarte slaba dar nu sunt nici grasa.am 1.64 inaltime si 57 de kg...
cum pot sa scap de aceasta grasime.
nu vreau raspunsuri rautacioase va rog mult :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Exercitii cardio si sa mananci corect!

| AlexanderAdrian a răspuns:

Exercitiile fitness pentru picioare ar trebui sa ajute si de asemenea jogging-ul sau alergarea pe banda.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Fuga la sala.
Si cand zic sala ma refer sa fii indrumata de un instructor.
Teoretic pentru tine cel mai bine e sa faci cardio si fitness.
Alearga in natura si nu urma tot felul de diete aberante de pe net sau de la alte fete.
Dietele nici nu ar trebui sa existe.Sunt o tampenie.Nu mai zic de pastile ce te fac sa slabesti.Ma ingrozesc numai cat ma gandesc.
Eacs...
Daca faci sport, o alimentatie sanatoasa si echilibrata nu ai nevoie de nici o reteta minune.

| AndradaE a răspuns:

Incearca sa eviti sa mananci paine. Nu te infometa ca e cel mai aiurea lucru si cel mai nesanatos mod de a slabi. Daca iti permite programul incearca sa alergi 30 de minute undeva si daca nu sa faci zilnic serii de abdomene. Astea chiar ajuta in probleme de genul. Succes. happy

| F4LCătăă a răspuns:

Bună.

Evită să mănânci seara, după ora 18-19 cu mâine. Mănâncă ceva mai sănătos dimineaţa, că aia e cea mai importantă.
După asta, mai mănâncă şi tu un fruct ceva, care să te facă să uiţi de pofta de mâncare.
Mergi pe jos, nu neeapărat sală. Mişcă-te mai mult şi menţine-ţi viaţa sănătoasă, departe de alcool, ţigări etc.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add: cataa. onlyme