| AnotherSimplePerson a întrebat:

Bunica mea are 77 de ani. Are diabet. De 3 zile e la pat, nu poate sa manance si sa bea nimic de atunci.Cum as putea sa o ajut? Nu vreau sa moara, nici ea nu vrea. O iubesc din toata inima.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ZOZOKid a răspuns:

Poate sa intre in coma hipoglicemica pe chestia asta, trebuie neaparat sa ajungi la doctor.

| aurasauras a răspuns:

Suna la 112, nu o lasa asa.

| NuDauFunda a răspuns:

Incearca sa iei legatura cu un medic. Urgent, cat se mai poate face ceva. Mergeti la spital, trebuie sa se poata face ceva. Macar prin perfuzii sa se poata hrani si tot e bine. Dar presupun ca a-ti facut asta deja.

Daca nu mai e nimic de facut, atunci fii alaturi de ea pana in ultimul moment. Arata-i ca e iubita si ca nu a trait degeaba, fa-o sa fie fericita in ultimele zile ale vietii.
Si eu imi iubesc mult bunicii si stiu cum e cand trec prin probleme. Nu vreau sa-mi imaginez cum va fi cand va veni momentul...
Fii tare, e foarte important sa nu va vada tristi, incercati sa-i aduceti o umbra de speranta.
Sper sincer sa se rezolve si sa va mai bucure cu prezenta ei ani multi de-acum incolo.

| IrinaAniri a răspuns:

Fugi cu ea la doctor! si asigurate ca si-a luat toate medicamentele

| white93 a răspuns:

Dai vitamine dar eu cred ca o sa moara in aceasta stare dar duo de urgenta la spital dar cred ca o sati zica ca o sa moara

| AndreeaAS a răspuns:

Da-i apa chiar daca vrea sau nu vrea.Deshidratata moare in mai putin de o saptamana.Si pasul 2 du-te urgent la doctor sau suna la 112!