anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunica mea este o persoana minunata.Are un suflet mare, insa sanatatea ei este subreda. Ea are 76 ani si de 6 luni nu mai poate sa citeasca si o dor ochii foarte rau.Nu stiu care e cauza.Nici macar doctorul nu stie.Cu toate acestea are dureri mari in piept si o dor plamanii.Ati putea va rog sa-mi spuneti ce plante medicinale as putea folosi pentru plamani si pentru durerile de piept?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| jordan210cm a răspuns:

Daca o dor ochii atunci s-r putea sa aiba tensiunea oculara marita ceea ce duce la deteriorarea nervului optic si mplicit la glaucom.In ceea ce priveste durerile in piept daca au aparut din senin si o tine in piept cand incearca sa inspire atunci poate fi vorba de un pneumotorax ar trebui consultat medicul in legatura cu asta pentru ca daca nu este operat la timp se poate asfixia!

| Deeafrm a răspuns:

Pentru Bunica ta: Este varstaa. :* Asa se intampla la fiecare. :*

| clcmd a răspuns:

Woodenpints ce ratat esti bagamias pl in mata.mai exista cativa ratati ca tine pe care nu ia iubit si crescut parintii si bunici. avortatu dracu.nu imi pasa daca imi baneaza contul pentru limbaj vulgar dar asta e.