| iuandfto a întrebat:

Bunica mea s-a ars foarte rau la mana ( la cea dreapta). Are arsura de gradul 1 si a stat in spital 1 saptamana. Cat timp nu poate sa faca nimic cu mana aceea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ady00pk a răspuns:

Cam 1 luna.Asa a patit si o ruda de-a mea si cam 1 luna nu a facut decat lucruri marunte."hai mamaie nu s-a vindecat mana? treci la facut clatite" scuze nu m-am putut abtine laughing in viata trebuie sa faci haz de necaz happy Ii urez vindecare rapidahappy

2 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Gradul 1 nu e asa de grav.Se va vindeca intr-o luna doua, oricum incearca sa-i spui sa se unga si cu o alifie aspeciala(eu recomand Mibazon dar vb cu medicul mai bine)

| AfRodiTa_4919 a răspuns:

Cum e acum bunica ta? te pot ajuta. se rezolva in maxim 2-3 saptamani ca 2 produse care nu lasa urme. vindecare totala dar trebuie sa aplice produsele direct pe rana si se face bine. scrie mi.