| Cris06 a întrebat:

Bunna! Am observat ca atunci cand cant la ora de muzica ma doare gatul, stie cineva de ce? Ce pot face? Am eu ceva cu gatul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IncrediblyAwesome a răspuns:

Poate te forțezi prea mult.Ia o pastilă pentru gât (faringosept, strepsils etc). Dacă durerea e puternică sau persistă, mergi la un medic

| Plushul a răspuns:

Pai este din cauza anotimpului. Poti sa iti pui un fular la gat si o caciula de acum ori sa iei o pastila pentru gat faringosept strepsils iti poate recomanda farmacista.

| CryChristiAN a răspuns:

Ti-ai fortat coardele vocale.AI grija pe viitor. Deocamdata, e bine sa-ti iei pestile de gat:mentolate, Strepsils.

Sanatate.

| CannbalCorpse a răspuns:

Îţi forţezi coardele vocale de aceea te doare gâtul! Incearcă să cânti mai incet! Sper că te.am putut ajuta. O seară bună.