| luiza42 a întrebat:

Bunna TPU! Am ajutat-o pe mama mea sa curete usturoi si acum imi miroase mainile numai a usturoi nu stiu cum sa scap de miros am incercat spirt si sapun gel de dus etc. Dar nu functioneaza, plss cat mai repede un raspuns ca trebuie sa plec la scoala.Si nu as vrea sa miros a usturoi la scoalasadcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Daca ai bicarbonat de sodiu in casa,incearca sa iei o lingurita,pui in palme,storci cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet si te freci cu aceasta pasta cateva secunde, dupa care te clatesti.Masi poti folosi si zat de cafea in felul urmator:iei cu o lingura zat de la cafea,pui intr-o palma,umezesti usor cu apa si freci cateva secunde mainile intre ele, dupa care te clatesti.In ambele cazuri mainile raman foarte moi, catifelate, hidratate si fara miros. Bicarbonatul poti sa-l folosesti si in frigider intr-o canita sa absoarba mirosurile din frigider.
Succes!

6 răspunsuri:
| BlueStar12 a răspuns:

Poate ca ma uit prea mult la desene animate dar ai incercat cu sos(sau suc cred ca era) de rosii? happy

| BlueStar12 a răspuns:

Poate ca ma uit prea mult la desene animate dar ai incercat cu sos(sau suc cred ca era) de rosii? happy ma rog nu erau chiar desene animate dar erau pe disney channel si am vazut cel putin doua cazuri in care cineva vroia sa scape de un miros(iar in unul din cazuri era vorba de mirosul de la un sconcs)

| luiza42 explică (pentru BlueStar12):

laughingdoamneee eu am zis de mirosul de usturoi nu de mirosul sconcs-ului

| BlueStar12 a răspuns (pentru luiza42):

Stiu stiu laughing dar poate merge si cu usturoiu happy

| odo89 a răspuns:

Incearca sa te speli cu sare de lamaie, zeama de lamaie sau acetona.

| pfk a răspuns:

Da e buna asta cu sucu de rosiiwinking incearca.