Sărut mîna Emma în primul rînd e clar de nervi î ți curge sînge din nas, te stresezi și atunci organismul caută să scape de stres, iar unicul mod este de a curge sînge din nas, tratament ar fi, poți încerca redoxon vitamina C efervescentă, iar cel mai important lucru să te calmezi, și să-ti dai seama că nu merită să te distrugi din cauza nervilor. Multă Sănătate. Cristi.
Adesea adolescentilor le curge sange din nas. Nu stiu o explicatie exacta si stiintifica, dar e frecvent. Mananca multe fructe bogate in vitamina C si legume verzi crude (au vitamina K).
Pai incerca sa nu mai plangi sa sa te enrvezi dar si mie imi curgea sangea destul de des si mama mi-a zis ca am lipsa de fier.
Mi se intampla si mie uneori. In momentul in care te enervezi, plangi se forteaza un vas de sange care la un moment dat plesneste.
[Yana]
Nu te mai enerva! Vei avea probleme și cu inima dacă vei sta morocănoasă și necăjită. Când vei fii mai mare o să iei medicamente de inimă din cauza stresului. NU mai plânge, nu face bine deloc! Chestia cu sângele din nas este din cauza lipsei de calciu și mai este provocat și de stres. Încearcă luna asta să fii mai nepăsătoare cu băieții și fetele ce te necăjesc. Nu-i mai băga în seamă și îți faci un bine ție!
Sper că ți-am fost de folos, pupici.
Mario1996 întreabă: