| xxdd a întrebat:

Ca orice fata probleme cu perioada straight face
imi este mereu foarte rau, dar iau cam tot ce pot. I-au diferite pastile inainte si in timpul perioadei, care ma tin 2-3 ore si dupa aia efectul disparestraight face (evening primrose, nurofen, algocalmin, no spa, scobutil), iau si calciu si magneziu, folosesc si solutia cu sticla cu apa fierbinte, evit miscarea, beau ceaiuri, etc, fac detoate si tot nu trece. Pe deasupra mai am si cheaguri, care fac durerea sa se mentina.
Ce as mai putea face sa-mi mai treaca?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai eficient remediu este sportul, efortul fizic facut regulat, timp de mai multe luni si neaparat inclusiv in cursul menstruatiei. Daca faci zilnic 30 de minute de gimnastica si in timpul menstrei, dupa 3-4 luni vei observa imbunatatiri semnificative.

1 răspuns:
| Dèzÿ_3997 a răspuns:

NU stiu. parerea mea este sa ceri sfatul unui ginecologhappy daca dupa atatea metode, pastile.etc.nu a trecut pentru. o durata mai lunga eu cred ca asta ar fi ce'a mai buna varianta.(: