| Andreimat a întrebat:

Ca pompier iti distrugi sănătatea având în vedere că intri in foc, fum? Poti suferi si traume?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa inteleg ca tu ca pompier ai deja griji nu cumva sa iti faci griji pentru mine ca pot arde de viu sau casa mea si tot ce e acolo nu tu iti faci griji pentru tine,stii ce stai acasa mai bine, uite asa nu suferi traume, un doctor, asistenta ce sa spuna la cati microb, virusi sunt acolo, gropari care ingroapa morti ce traume sufera sau cei care lucreaza la morga si fac autotopsie sau polisisti

| johnnny123 a răspuns:

Tu ești aceeași persoană cu Joker3134 sau sunteți doi oameni diferiți care împărtășesc aceleași gânduri, nedumeriri și psihoze?

| Andreimat explică (pentru johnnny123):

Suntem aceeași, dar răspunde mi si mie te rog am vazut ca ai spus mai demult ca daca vrei sa intri in Mapn trebuie sa ai o intrare, crezi ca numai pe pile se intra?

| johnnny123 a răspuns (pentru Andreimat):

Sincer, gândul ca tu să ai acces la o armă de foc mă îngrozește. Așa că mă voi abține de la alte răspunsuri.

| Andreimat explică (pentru johnnny123):

Păi eu ce am? Am luat psihologicul cand am dat am trecut de sport la scris am picat la limita.

| Violleta2022 a răspuns (pentru johnnny123):

Stai linistit, ca a picat la scris!
Oricum nu era de temut, ca are doar 1.65m happy

| RobertMoon a răspuns:

E lógic că dacă intri in foc îți poți risca chiar viața, nu doar sa suferi niste traume, dar credeam că știi deja asta. Un pompier e un fel de erou al vremurilor noastre, așa îl văd eu, dar nu daca ești pompier nu înseamnă neapărat că intri in foc, gen unii pompieri ajuta la descarcerare in accidente auto etc.

| RobertMoon a răspuns:

E lógic că dacă intri in foc îți poți risca chiar viața, nu doar sa suferi niste traume, dar credeam că știi deja asta. Un pompier e un fel de erou al vremurilor noastre, așa îl văd eu, dar nu daca ești pompier nu înseamnă neapărat că intri in foc, gen unii pompieri ajuta la descarcerare in accidente auto etc.

| Andreimat explică (pentru RobertMoon):

Păi si ei nu intervin niciodată?

| pisciutza19 a răspuns:

Da normal dar orice meserie presupune niste riscuri n-ai ce sa faci asta e viata.Pana si cei care stau toata ziua la birou isi distrug coloana.