| mya_1054 a întrebat:

Ca sa aplic metoda Feng-Shui ce pot face ca nu am cum sa amplasez altfel mobilierul si oglinda. Patul este amplasat intre usa si fereastra la distanta de jumatate de metru de la usa la pat si de la fereastra la pat. Pe peretele de la bucatarie, in fata patului, se gaseste o oglinda mare de cristal care reflecta direct pe pat, mare aproape cat patul. Dorm foarte prost, am insomnii, ma trezesc f des si nu mai adorm, am probleme de sanatate si chiar nevroze. Sunt nemultumita, ce sa fac? Poate exista ceva care sa combata raul care exista prin amplasarea aceasta. Multumesc pentru ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| monicaclaudia a răspuns:

Eu cautind Feng-Shui pe google am gasit mi de pagini cit de aredament am gasit asta tonguerea mult mobilier iti impiedica circularea libera Ch’i;
e mai bine ca sa nu fie prea multa si sa nu fie directionata sprea nord ci sprea nord.est sau nord.vest
cica e suficienta o specie de busola(il Bagua) ca sa identifici diversele directii in casa si ca sa calculezi directiile ( in felul asta ai un ajutor in momentul in care te pui sa iti aredezi casa Tabolurile trebuie sa contina ca si subiecte paesaje cu munti sau plante ori animale si trebuie sa fie cam de aceas dimensiune
Obiectele Sunt considerate obiecte positive clopotei evantaiuri, oglinzi, plante, candelabri, flauturi din bambus etc obiecte ca si delfini acvari bocce pin si obiecte personale ca si rame cu foto etc; in particular clopotei de cristal care cica dipende mult unde sunt dispuse pot sa emane energie intr-o casa
PS:cica oglinzile pozitionate ca sa reflecte paesajele din tablouri dau o dispozitie pozitiva a casei si armonie Eu nu inteleg mult din toate astea dar e ceea ce am gasit si ca de obicei cer scuze pentru ortografie am tradus cum am reusit // DAR cica e mult mai mult din Feng-Shui -ul asta
sper ca sa reusesti ca sa gasesti un pic de liniste acasa la tine

| mya_1054 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, am sa incerc o schimbare a mobilierului si a pozitionarii oglinzii, din cate am reusit si eu sa citesc despre feng-shui nu e nimic indicat din tot cum le am eu asezate, in cel mai scurt timp am sa repozitionez fiecare in alt loc, sper sa si reusesc cu toate ca duc lipsa de spatiu, unde dorm acolo si stau ziua, cu toate aparaturile in casa, numai bine tuturor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

muta oglinda sa nu "bata" pe pat. pune acolo un tablou cu un peisaj sau cu flori.

Întrebări similare