| Cristian110194 a întrebat:

Ca sa-mi definesc abdomenul ce trebuie sa fac? Eu simt abdomenul cum e lucrat adica "patartelele". Dar peste e stratul adipos.Cum fac sal elimin. Daca joc fotbal adica antrenamente de 3 ori pe saptmana la clubul unde joc se rozolva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Mihai0eu a răspuns:

Incearca sa faci abdomene seara

| byank1000 a răspuns:

Pai avand in vedere ca esti biat, trebuie sa tragi mult(ca sa zic asa)

eu sunt de parere ca ar fi OK sa-ti faci un abonament la sala si sa faci, desigur cat mai multe abdomene

o zi frumoasa!

| justafreak a răspuns:

Ca sa scapi de statul adipos trebuie sa faci exercitii cardio cam 30 de minute pe zi. Cred ca antrenamentul te va ajuta sa dai jos grasimea de pe abdomen, dar nu e rau ca in celalalte zile in care nu ai antrenament sa mergi la alergat, sa te plimbi cu bicicleta sau ori ce alt tip de activitate care sa te solicite timp de aproximativ 30 de minute. Crede-ma ca vei vedea rezultatele curand.

| claudiu_5730 a răspuns:

Pai mannca asta si o sa vezi diferenta intr-o saptamana cereale lapte branza peste si o sa vezi a da si antrenament o ora crede-ma o sa mearga nu te mint