Buna.Pe orice produs scrie destinatia. Daca il folosesti in alte zone decat cele mentionate pe ambalaj, e posibil sa te trezesti cu iritatii si arsuri, mai ales de la crema.Pentru zona intima e ok un aparat de ras cu lama curata si decent ascutita, nu tocita (va da curs firelor de par crescute sub piele, care sunt super nasoale). Cele electrice nu iti vor oferi precizie daca doresti sa scapi de par de tot, depinde de model.
Hmm iti multumesc de raspuns dar chestia e ca aparatele de ras provoaca cosuri, gen cosurile alea cu capul alb/galben. asa ca nu as vrea sa folosesc aparatul de ras fix in jurul anusului, chiar nu stiu cum sa fac... si asa sunt in Italia si nu stiu daca aici sunt saloane anume pentru eliminarea parului din orice zona, ar parea ciudat sa exista dar o sa ma informez
Cu placere.Ideea e ca cele ieftine sau de unica folosinta cu lame multiple care se tocesc imediat provoaca cosuri.O lama noua nu provoaca cosuri deoarece taie curat firul de par, nu il ciunteste/rupe.Am scris mai mult pe subiect aici:
https://www.tpu.ro/......gura-lama/
Si cu crema si cu masina creste la fel de repede pentru ca parul e tuns nu e smuls cu tot cu radacina cum se intampla cand te epilezi cu ceara
anonim_4396 întreabă: