Doamne si ce daca is speli scoate-l saracutu n-are nici un virus dai mama lor de virusi scoate- de acolo pe micut
Auzi eu am scos un catel dintr-o gaura de canalizare care era plin de paraziti si capuse si l-am luat in casa si i-am scos pe toti si crede-ma era plin si acum a ajuns sa fie si mama si caine de politie.S-a nimerit a fi de rasa (lup).
Scoate-l mai, il speli bine, eventual cumperi de la farmacie ceva, o solutie antiseptica si ai scapat
Scoate-l de acolo nesimtit-o daca tu ai fi cazut...te lasa mata acolo?))
Totusi e cainele tau... bacterii de caca se gasesc inclusiv in bucatarie. Faci ce vrei, dar oricum nu ai cum sa il lasi sa putrezeasca acolo pentru ca va mirosi.
Ori e o gluma ori esti proasta
normal ca scoti saracul caine!
tie ti-ar place sa mori intr-o groapa de rahat?!
si daca are vreun virus,te protejezi in toate felurile (manusi,chestie din aia la gura,ceva deasupra hainelor)si apoi il duci la veterinar
gandeste-te bine inainte sa omori un caine, caruia nu i-ai dat tu viata si nu ai nici un drept sa il omori, sau sa il lais acolo sa sufere
macar fa tot ce poti!
1.Mai spart de ras nu mai pot
2. Puneti niste manusi si un costum, aruncate in groapa si scoate catelul
3. Spalal cat mai bine.
4.Dul la veterinar.
5.Dai atentie si astupa groapa aia cu lopata da vezi sa nu cazi si tu in ea dupa ce l-ai scos.
6.Dai atentie sa nu mai faca alta groapa.
7.Bafta@
Ok hai sa lamuresc lucrurile deci totul este o gluma bazata pe fapte reale cainele a cazut acum cativa ani in w.c dar l-am scos imediat de acolo si l-am udat cu furtunu happy ending. ) Oricum daca mi-ar fi cazut intr-adevar in momentul ala in w.c-u nu as fi venit mai intai sa scriu pe TPU si apoi m-as gandi )))))))) si scuze daca a fost o gluma nesarata
Daca tii la cainele ala ar trebui sa-l scoti de acolo. Si chiar daca nu tii... e o fiinta, imagineaza-ti cum ar fi daca ai fi tu in locul cainelui. Dupa ce il scoti, il poti duce la medic.
Bineinteles ca il scoti cat mai repede. Il stergi si il speli cat mai bine. Ar trebui sa fie in regula. Cu toate ca ai putea sa mergi si la veterinar.
In primul rand : hahahahahahahahahahaha
in al doilea rand : puneti niste manusi sau ceva si scoate bietu caine