Citeste cu atentie.
http://www.animalutul.ro/caine/ingrijire/capusele-si-cainii/655/
Caini au niste anticorpi foarte puternici, nu ai de ce sa iti faci griji, dar du-te la un veterinar sa o scoata pentru ca daca o scoti tu ii ramane capul inauntru, si poate face o infectie!
Am avut si eu aceasta problema ..veterinarul mi-a zis sa apuc capusa cu o penseta ct mai aproape de pielea animalului sa fi sigur ca ai apucat capul si apoi tragi incet si apoi sterilizezi zona cu alcool sanitar sau antibiotic
funda?:d
Am vazut eu o chestie legata de cum sa scoti o capusa, dar nu stiu daca merge : ia un bat de chibrit si da cu partea aia colorata pe langa capusa, cica va iesi singura pentru ca e innebunita dupa fosfor Daca merge sa-mi spui )
1.nu o sa aiba nimic cainele e normal
2.o sa suga sange pana va cadea singura isi va marii volumul, dar va putea ajunge pe tine ulterior, te risti?
cu o tigara apropie-o cu jarul de fundul ei fara sa o arzi sa-i creezi un discomfort, va pleca singura
O pisica de-a mea a avut o capusa cateva zile pe ea, nu se intampla nimic, capusa doar suge sangele, totusi e de preferat sa il duci la veterinar, capusa de la pisica mea a scos-o tata
Da, daca stat 2 zile si este infectata se imbolnaveste cainele de babesia sau borelioza, ia un tampon cu spirt sau acetona si pune-o pe capusa sa o ametesti si apoi cu o penseta trage-o afara, fa-ti timp si mergi sa doctor sa-ti faca analiza de boli de capuse, si cumpara ceva pentru purici si capuse si pune-i lunar.
Du-l la veterinar. Si nu cred ca are ceva, pentru am avut caini care au stat si doua zile cu o capusa si nu au patit nimic. Doar ca eu am norocul ca bunica mea stie sa le scoata.
Du.l la veterinar! normal ca i se poate intampla ceva rau, tu ce crezi? trebuie sa ai mare grija de animalul de companie
Daca a stat o intreaga zi acolo s-a facut MARE.Si capusa cand e mare isi baga capul in piele. Daca o lasi acolo nu e bine. Daca o scoti tot nu este bine din cauza ca ii ramane capul in piele si cainele face infectie.Mai bine du-o la un veterinar el stie ce sa faca.
Uite un link :
http://www.animalutul.ro/caine/ingrijire/capusele-si-cainii/655/
Pa'pa si succes.^^. P.S eu am pisica de angora alba al tau ce rasa e? ^^
Si catelul meu a avut o capusa..si am pus spirt pe capusa si dupa am luat o penseta si am tras tare de ea..si asa o scoti