| dendenysa a întrebat:

Cainele meu imi rode tot! roade firele, incaltzaminte, incarcatoare, absolut tot mi-a ros o gramada de lucruri...nu stiu ce sa ii fac,. am pedepisto si tot de geaba. zicetzim voi alt remediu ca simt ca o iau razna.si nu vrea sa o bat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| cubuzunarulgol a răspuns:

Cumpără-i jucării pentru căţei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am am un metis de cocker cu labrador si are 11 luni.Roade aproape tot ce gaseste:ziare, incaltaminte, carton, plastic(a ros un ceas de plastic chiar ieri), a scos buretele dintr-o perna si l-a ros.Nici eu nu stiu ce sa ii fac.Nu vreau sa il bat, asa ca mama mi-a spus sa il cert si sa ii arat ce a facut. Daca gasesti o solutie mai buna sa imi spui si mie happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si roade si lemne laughing

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Când încearcă sa roada ceva dai usor peste bot si cumpărai multe jucării si tinele impanzite prin casa.

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Asa am facut la câinii mei si a mers.