Buna! E normal sa slabeasca atunci cand este foarte cald! Toate animalele slabesc. Eu am un caine si 2 motani si au slabit toti 3 si este ceva normal. Asa se intampla pentru ca nu le mai arde de mancat, nu trebuie sa ii dai nici calciu, nici vitamie pentru ca o sa se ingrase la loc inainte de iarna "ca sa ii tina de cald" . Si in legatura cu picarea parului- la fel. Acum isi schimba blana cu cea de iarna, mai aspra. Trebuie sa o perii mereu. Si oamenilor le cade parul constant, pentru ca se regenereaza. Poti, insa sa te duci la veterinar sa ii iei o hrana pentru stralucirea blanii. Veterinarul o sa te sfatuiasca cel mai bine! Sanatate catelusei!
Trebuie sa mergi cu ea la un medic veterinar, ceva nu e in regula si e pacat de o asa frumusete de caine!
Nu este bolnava! A slabit deoarece nu a mai mancat, iar cauza caderii parului este naparlirea!
Saraca catelusa, caldurile astea sunt un chin pentru majoritatea cainilor, ce sa mai vorbim de o rasa nordica. Este bine sa aiba umbrar si apa din belsug, de mancare este cum au zis si altii, nu ii arde ei de mancat acum.
Din cauza caldurii cainii hasky sunt foarte sensibili nu mananca si nu mai sunt la fel de vioi. nu te speria perioada este de 2- 3 sapt isi va reveni si se va ingrasa la loc. am si eu catea hasky si are 2 ani. si in perioada in care va intra in calduri sau la naparlire va manca mai putin sau chiar deloc. isi revin imediat.