Ştiu ce spui...şi. tu stai în Braşov! Unde curenții de aer, chiar şi calzi, circulă mai bine. Imaginează-ți ce e în Bucureşti... oribil!
Protejează-te mai bine atunci când ieşi...din păcate unii ca tine şi ca mine rezistă foarte prost la căldură.şi se mai combină cu oboseală, poate nu te-ai hrănit suficient şi aia e.
Ai grijă!
Concluzia - nu o fa pe viteazul! Temperaturile indicate de aplicatii sint de la statiile meteo, care statii meteo de obicei sint prin padure/la umbra pe undeva. Daca iti indica 30 pentru oras, poti fi sigur ca intre betoane ai vreo 36 pe putin. Mie nu mi s-a facut rau fiindca nu sint erou. Ies cu sapca daca e de iesit pe la prinz, cu apa dupa mine, si merg cit mai posibil pe la umbra.
Păi tu crezi că degeaba se zice vara intr e orele 12-18 sa stai in casă? Medicii avertizeaza mereu, deoarece oamenilor le vine rău de la căldură, dar daca nimeni nu ascultă ce vrei.
Mai, pai trebuie sa bei foarte multa apa si sa ai multe vitamne + sa fii tanar(sub 35 de ani) si oricat de tanar si puternic ai fi, nu stai 5 ore in soare! Maxim stai 1-2 ore!
Eu am stat cam 20 de minute in soare. 5 ore le-am petrecut la spital. Oricum am citit pe net ca posibil sa fie din lipsa de calciu sau vitamine. Nu mai plec niciodata pe asa caldura. Si fara sapca si apa.