| Adella05 a întrebat:

Cam acum jumate de ora m`am epilatat pentru prima oara cu epilatorul si mi-au aparut puncte rosii in locul unde erau firele de par.Am folosit si manusa cu gheata.In cat timp o sa imi dispara? FUNDITAA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, ar fi fost mult mai bine daca te-ai fi facut seara, ca in caz de iritatie sa dispara pe timpul noptii rosealahappy
Dispare intr-o zi, doua pana se calmeaza pielea.
foloseste o crema potrivita dupa epilare sau una de la Skin so Soft daca ai, e important sa te dai cu lotiune.

18 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Draga mea, nu este nimic grav, este doar o mica iritatie.
Te-ai iritat in locurile unde erau firele de par pentru ca te-ai epilat pentru prima oara si pielea ta nu a fost obisnuita.
Nu se va intampla nimic, ele vor disparea cu timpul.Intreabo si tu pe mama ta si spune-i povestea ea te va putea ajuta avand experienta.
Pa, pa!

| IcsD a răspuns:

Pana maine inti dispar. sau in cateva ore depinde de sensibilitatea pelii tale.
Asa o sa ti se faca de caate ori firul de par este smuls. Adica gen ceara epilatoare sau aparatul.

Funda?

| bambi12313 a răspuns:

Daca te-ai epilat cu cel care smulge este normal trece dupa cateva minute sau cel tarziu o ora este normal sa se intample asta deoarece firul de par este smuls din radacina happy nu-ti face griji va trece foarte repede Funda?

| ana_9938 a răspuns:

Nu te speria, mie imi apar tot timpu dupa ce ma epilez.Inseamna ca te-ai iritat.O sa-ti dispara in jumatate de ora maxim o ora

| Bebitsssa a răspuns:

E normal, adica ti-ai smuls parul e normal ca pielea sa se inroseasca, dar stai linistita ca o sa revina la normal, aplica crema de calmare si sa vezi ce piele fina o sa ai.
sper ca te-am ajunat big grin :*

| Escape a răspuns:

In jumatate de ora happy nu te ingrijora e o iritatie mica :* o sa iti mai apara dar trece

| Frunziix3 a răspuns:

Si mama mea se epileaza si am vazut ca imediat dupa aceea se da cu crema da-te si tu si anunta-ma cu un mesaj daca ti-a disparut!
Draga mea, o zi buna!

| Piuliță a răspuns:

Pai e normal sa.ti apara punctele acelea rosii, deoarece te.ai epilat pentru prima oara, asa o sa ti se intample la primele 2-3 epilari.

| Silvya18 a răspuns:

Iti trebuie o crema speciala te duci la farmacie si ceri. Epilatorul zmulge parul de asta e asa. succes :*

| MyKandreea98 a răspuns:

Buna! pai trebuie sa iti dai cu o crema ""orice crema nu conteaza daca nu ai speciala pentru. epilat""'funda?

| tagastatud_6576 a răspuns:

Nu iti face griji in cateva zile va disparea cu totul! Este normal sa te iriti, nu e nimic grav!

| beauty_7895 a răspuns:

Asa imi apar si mie nu te speria intr-o zi o sa iti treaca tine compresa cu apa inca o jumatate de ora. O sa iti treaca!

| Allysson a răspuns:

Da...iti trec imediat...sa vezi ca a doua zi nu le mai ai,asa am avut si eu, se ducde la sine, dar sper ca nu te-ai epilat fara sa te uzi ca daca nu te ai udat iti apar pete rosii acolo si alea iti trec in 2 3 zile

| Mady14ian a răspuns:

Te-ai iritat vor trece de la sine in maxim o saptamana :d sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am epilat ieri.E normal sa iti apara puncte rosii deoarece te-ai iritat, punctele rosii dispar la o zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa iti dispara scumpo, se intampla pentru ca pielea e destul de sensibila. Intr'o ora - doua o sa dispara. Mie imi apar asa de la relax and tone cand presiunea care imi apasa abdomenul e prea mare.

| emily97 a răspuns:

Pai pana iti cresc putin radacinile ...cam intr-o zi

| HellenHellenHellen a răspuns:

Asa mi se intampla si mie, nu.ti face griji in scurt timp dispaaar, am inteles ca exista niste creme pentru asa ceva oricum daca esti epilata cu epilatorul e mai bine decat cu crema l crema n`ai voie sa folosesti alte produse, dar nu e asa dureros