Buna!
Draga mea, nu este nimic grav, este doar o mica iritatie.
Te-ai iritat in locurile unde erau firele de par pentru ca te-ai epilat pentru prima oara si pielea ta nu a fost obisnuita.
Nu se va intampla nimic, ele vor disparea cu timpul.Intreabo si tu pe mama ta si spune-i povestea ea te va putea ajuta avand experienta.
Pa, pa!
Pana maine inti dispar. sau in cateva ore depinde de sensibilitatea pelii tale.
Asa o sa ti se faca de caate ori firul de par este smuls. Adica gen ceara epilatoare sau aparatul.
Funda?
Daca te-ai epilat cu cel care smulge este normal trece dupa cateva minute sau cel tarziu o ora este normal sa se intample asta deoarece firul de par este smuls din radacina nu-ti face griji va trece foarte repede Funda?
Nu te speria, mie imi apar tot timpu dupa ce ma epilez.Inseamna ca te-ai iritat.O sa-ti dispara in jumatate de ora maxim o ora
E normal, adica ti-ai smuls parul e normal ca pielea sa se inroseasca, dar stai linistita ca o sa revina la normal, aplica crema de calmare si sa vezi ce piele fina o sa ai.
sper ca te-am ajunat :*
In jumatate de ora nu te ingrijora e o iritatie mica :* o sa iti mai apara dar trece
Si mama mea se epileaza si am vazut ca imediat dupa aceea se da cu crema da-te si tu si anunta-ma cu un mesaj daca ti-a disparut!
Draga mea, o zi buna!
Pai e normal sa.ti apara punctele acelea rosii, deoarece te.ai epilat pentru prima oara, asa o sa ti se intample la primele 2-3 epilari.
Iti trebuie o crema speciala te duci la farmacie si ceri. Epilatorul zmulge parul de asta e asa. succes :*
Buna! pai trebuie sa iti dai cu o crema ""orice crema nu conteaza daca nu ai speciala pentru. epilat""'funda?
Nu iti face griji in cateva zile va disparea cu totul! Este normal sa te iriti, nu e nimic grav!
Asa imi apar si mie nu te speria intr-o zi o sa iti treaca tine compresa cu apa inca o jumatate de ora. O sa iti treaca!
Da...iti trec imediat...sa vezi ca a doua zi nu le mai ai,asa am avut si eu, se ducde la sine, dar sper ca nu te-ai epilat fara sa te uzi ca daca nu te ai udat iti apar pete rosii acolo si alea iti trec in 2 3 zile
Te-ai iritat vor trece de la sine in maxim o saptamana :d sper ca te-am ajutat
Asa mi se intampla si mie, nu.ti face griji in scurt timp dispaaar, am inteles ca exista niste creme pentru asa ceva oricum daca esti epilata cu epilatorul e mai bine decat cu crema l crema n`ai voie sa folosesti alte produse, dar nu e asa dureros