| maggo7 a întrebat:

Cam acum o saptamana am inceput saam dureri stomacale in partea dreapta deasupra bazinului.In prima faza m-am gandit laapendicita, am ridicat piciorul, nu madurut. Am fost apoi la medicul de familie si dupa cateva intrebari mi-a spus ca as avea enterocolita.Pentru asta stiu caar fi trebuit saamdiaree; am avut scaune moi dar nu pot numi astadiaree.Nu stiu de ce, dar am o presimtire rea ca agresit.De douazile tin regim cu paine prajita, carne doar fiarta, grisine, branza simpla, sticksuri nesarate si ceai de menta si iau enterol si sumetrolim, insa durerea persista.Mentionez caam avut si crampe stomacale iar uneori durerea trece si prin spate. Suspectez bila sau ficatul. Are cineva vreo idee/ a trecut cineva prin asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Mai bine fa o ecografie.Si eu am stat saptamani in sir acasa cu diagnostic aiurea si am facut peritonita cu puroi si chist.Cu durerile nu e de joaca.

2 răspunsuri:
| raluka66 a răspuns:

Daca crezi ca a gresit mai de graba consulta alt doctor.

| viotedy a răspuns:

Colonul,e vinovat.mai intreaba un doctor.