| Simona020 a întrebat:

Cam cat ar costa o nastere in Bucuresti la un spital de stat (la Cantacuzino mai exact)? Sunt in luna a 6-a si pana acum nu am avut nici o problema, nici o complicatie iar bebelusul se dezvolta normal.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La maternitatile de stat nu se plateste pentru nastere, doar la cele particulare.

| Simona020 explică (pentru Ioandelasal):

Da, nu se plateste... teoretic insa. Practic te cam storc de bani. Eu am pus o intrebare in legatura cu spaga pe care o asteapta doctorii, asistentele, moasa... etc

| Ioandelasal a răspuns (pentru Simona020):

Asta n-am de unde sti, sunt barbat, in varsta si nu sunt din Bucuresti. Poate iti vede intrebarea si iti raspunde o femeie care a nascut recent in Bucuresti, poate chiar la maternitatea respectiva. O nastere usoara!