| DianaDia2000 a întrebat:

Cam cât costa niște Injecții cu acid hialuronic in fese și augmentare sani tot cu acid?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CassiusAlexander a răspuns:

Mult. Îți trebuie kilograme de acid pentru așa ceva.

| simonmaria a răspuns:

Bună,

Deși acidul hialuronic care se injectează în sâni și fese este mult mai vâscos decât cel pe care l-ai putea avea în buze, în sine nu este o substanță care să reziste glorios în timp. În corpul nostru se află acest acid, ceea ce îl determină să îl absoarbă chiar și după o lună de la procedură. Din cazurile pe care le cunosc, așa s-a întâmplat. Iar ca și preț, intervenția concurează cu cele din categoria augumentării mamare cu proteze, fie cu grăsime proprie (atât în cazul măririi sânilor, cât și a feselor). Deci discutăm de rândul miilor de euro: 3000-4000 de euro, cu aproximație.
Intervențiile cele mai abordate în ultima vreme sunt cele ce implică transferul de grăsime proprie. Pentru sâni nu este tocmai recomandat, am auzit cazuri în care grăsimea părul efectiv că se revarsă din sân. Însă pentru fund este, cred eu, cea mai bună opțiune. Deoarece proteza nu este întotdeauna,, acceptată " de către organism. În timp ce grăsimea, da. Pentru că este a ta. Plus că, rezultatul final este unul natural atât,, la vedere ", cât și,, la atingere ".
Dacă alegi varianta transferului de grăsime, interesează-te de un medic recomandat în ce privește liposucția. Căci intervenția este constituită, de fapt, din două proceduri: cea a liposucției, prin care se extrage grăsimea; și cea a injectării, prin care introduce grăsimea în locul dorit.
De medici din țară care să realizez procedura cu acid hialuronic, nu am prea auzit. Însă pe parte de lipofilling (remodelare corporală cu grăsime proprie), arealul de medici este vast. Sunt și multe fete care și-au făcut procedura sau urmează. Așadar, ai de păreri din care să alegi. Pentru asemenea puncte de vedere individuale și informații suplimentare îți recomand grupurile acestea de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/2574915426103011 și https://www.facebook.com/groups/2721416154592940.
O a patra variantă (în afara protezelor din silicon, augumentării cu grăsime și a acidului hialuronic injectat), ar mai fi aquafilling-ul, pe care te rog să o ignori din start. Ți-am adus-o în atenție doar pentru a-ți spune că această substanță este interzisă într-o serie de state, printre care și SUA. Fetele care au recurs la acest tip de substanță au fost nevoite de dureri și aspectul total inestetic să o elimine din corp. Nu se împacă deloc cu acesta.

Numai bine!