Nu conteaza varsta, si probabil difera de la cabinet la cabinet, de la situatie la situatie. Eu am platit 1600-1800 lei plus un pret lunar cand imi facea verificarea si schimba arcul. Cel de jos am auzit ca e doar putin mai scump
Pe mine, aparat dentar în toată gura a costat 5000 de lei, arcada cred ca la un stomatolog DECENT ar ajunge pana în 1500, la unul de fițe... 4000 cel puțin!
Scuze că nu răspund la întrebarea ta , îmi dai te rog frumos contul tău de Insta să te caut, nu mi-ai răspuns nici ieri. apropo, eu sunt din Alba Iulia ^-^
Draga imi pare rau să-ți spun dar nu am insta, as fi fost dispus să-mi fac ieri tinand cont ca intrebarea si o parte din viata ta coincide cu a mea dar daca chiar vrei sa discutam poti sa-mi lasi numărul de telefon pe privat sau Facebook-ul fiindcă eu nu-ti pot scrie in continuare ^_^ ZI FAINA IN CONTINUARE
Facebookul meu este : Ana - Maria, am poză cu ochelari :-), sper să mă găsești, aici pe TPU nu îți pot scrie privat, nu știu de ce
Dacă dorești îmi poți da cerere
Vezi ca ți-am dat cerere (cred ) daca cumva nu te-am nimerit dintre toate uite aici numele meu de Facebook : Rafa Traian poza cu un om care se uita spre luna si e noapte btw dă pă net
Nu mi-a apărut cerere , Vaii, sper să te găsesc, eu am poză cu ochelarii pe cap, oricum te caut eu
Cred că te-am găsit eu
User252426 întreabă: