| totElodia a întrebat:

Cam cat cresc unghiile intr-o luna? Nu vreau raspunsuri "pe ghicite". Ms multkiss.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| ryxxGiz a răspuns:

Unghiile cresc aproximativ 3 mm pe luna
am citit intr'o carte
si cresc mai repede vara decat iarna

| Simoo14 a răspuns:

Depinde de cum le ingrijesti, daca ai calciu si bei multa apa sau consumi lactate crede-ma o sa creasca foarte mari.Nu pot sa-ti spun clar cat de mari pentru ca depinde de persoanawinking

| feuerundwasser a răspuns:

Unghiile cresc 1 cm in 6 luni, deci intr-o luna vreo 1, 7 mm.

| RosalinaB a răspuns:

La fiecare diferit happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 cm

| AliceHamingway a răspuns:

Ungiile difera de la om l om de obicei ungiile cresc 3 mm oe luna iarna mai putin iar vara mai mult funda? puppy dog eyes

| BruneTTe a răspuns:

Nu exista o regula. La unele persoane le cresc foarte repede, la altii nu. Asa cum e si cu rezistenta lor. La unii sunt moi si se rup repede, la altii nu.

| RuxyRadkee a răspuns:

Ma sincer mie mi-au cazut doua de tot si asta cautam si eu, dar in cat timp cresc de tot daca sunt cazute. habar nu am...