anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cat creste parul intr-o saptamana? daca il spal de 2 opri pe zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
luciana
| luciana a răspuns:

Nu ai voie sa te speli asa de des, caci glandele nu pot secreta asa de mult sebumm; In orice situatie trebuie sa apelezi la un medic ( dermatolog ) care te va invata ce sa faci. Nu asa se stimuleaza cresterea parului, ci cu ungerea parului cu ulei de ricin la radacina lui si aplicarea de prisnite din prosop bagat in apa cat de calda suporti la mana, stors, pus pe cap si apoi peste el, pui o punga ca sa impiedici racirea repede a lui si faci asta de cate ori poti intr-o zi si numai o data sau cel mult de doua ori / saptamana, apoi speli usor parul si il clatesti. Numai bine si rabdare ca totul se face cu truda si numai in timp, obtii rezultatele asteptate, Lucien.

luciana
| luciana a răspuns:

Parul creste cam 2 cm /luna, dar asta este diferit de la un individ la altul; dar asta nu inseamna ca la toti ne va creste la fel, eu fiind acea persoana care se bucura de cresterea a 2 cm /luna si suntem putini acestia. Eu sunt norocoasa ca am mostenit un par bun de la tata, cu un fir foarte bun, dar pe care l-am spalat normal o data /saptamana caci nu este gras si care raspunde la orice incerci nou /el. Si crede-ma, am adoptat in viata mea toate tunsorile si multe culori pe care mi le-am dorit: gris -cenusiu; blond ca firul de pai copt; roscat - acaju inchis; negru-albastrui; blond cu gri inchis - acum. Dar asta este un noroc ce nu il au multi dintre noi. Lucien.

| mariazet45 a răspuns:

Nu se spala parul de 2 oripe zi. de 2 ori pe saptamana, da. Poti si racii in aceasta perioada si sincer, nu iti foloseste la nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parul de pe picioare, sau care vrei sa-l speli de doua ori pe zi?!straight face Daca te referi la "podoaba capilara"laughing de 2-3 ori pe saptamana ii mai mult ca suficient sa te speli. Nu e planta, cu cat o uzi mai des cu atat creste mai repede. Daca vrei sa creasca mai repede poti folosi ulei de ricinhappy.

Bafta~!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Giulia eu n-am ce zice ma multumesc imi creste parul 4 centrimetri pe luna dar eu mil fac cu placa si normal ca ce creste trebuie tuns ca mi se arde l-am avut pana la urechi untrun an si dupa un an mi-a crescut mai jos unpic de coate. eu am o alta problema cu bubele depe fund ce sfat imi dati?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu te miri daca ai sa ramai fara par in cap peste un timphee hee si in plus o sa se invete sa se ingrase repede.linisteste-telaughing

Întrebări similare