| Feyenooord666666 a întrebat:

Cam cat de credibil ar fi o analiza de sange de la o directie de sanatate publica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca nu ai incredere intr-o analiza scoti banu' si o faci la privat. Atat ca la spitalele private din Romania te pot gasi cu boli pe care nu le ai, ca sa-ti ia banii.

| Feyenooord666666 explică (pentru doctorandus):

Au program cu ministerul sanatatii deci n-are cum sa dea gres.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O%.Chiar si in spitalele romanesti nu poti fi sigur ca chiar iti fac analizele, fiindca si diagnosticul iti este pus la plesneala, pana le dai banul.iti ia sange urina, si alte chestii scarboase, insa nu-ti inchipui ca chiar se uita cineva la ele? fii serios.

| Feyenooord666666 explică (pentru anonim_4396):

Deci mai bine sa nu ma duc acolo?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Feyenooord666666):

Intr-o clinica privata, poti fi mai sigur, intrucat platesti si ti se da bon, spunanduti-se si rezultatele.

Si aici se comunica rezultatele, adica mergi tu dupa el.

Eu l-am primit si acasa, in plic cu valorile normale, si cele iesite la analize precum si recomandarile necesare.

Unde ai facut analizele?

Frate,iti pot spune si numele meduicului de familie,si al celui ce mi-a recoltat sangele,si codul pin de pe cardul de sanatate si al celui de la banca, eventual, CNP-ul? mergi, intreaba, discuta aranjeaza plateste si gata.

Mi-am facut o analiza la o directie de sanatate, iar eu cred ca uneori Romanii sunt si prea pesimisti.

La medlife am fost, si la romar, dar pesimismul e la cei intr-adevar bolnavi, nu poti fi optimist cand ti-e rau si nu stii ce ai.

La aia iti dau dreptate.
Deşi testele sunt gratuite, prea puţini mureşeni ştiu de această posibilitate, iar cei mai mulţi care vin la laborator sunt fie trimişi de medic, fie de spitalul unde au fost internaţi.
Şeful laboratorului, dr. Maria Cociş, este de părere că mulţi pacienţi apelează la cabinete private pentru că nu ştiu că la centru testarea este gratis şi mai ales, sigură.
Cu asta am zis totul.

Întrebări similare