La varsta ta, ar trebui sa se fi vindecat complet cam intr-un an. Intreaba si un ortoped, eventual fa-ti si o radiografie sa se vada cat de calcificat e calusul.
Pai s-a calcifiat perfect(asa a spus doctorul)dar unii medici nu spun cand poti sa revii la activitatile normale...si cand te refaci complet, lasa un ''loc liber''
Multumesc mult Cristiana!:*
Da tria ai dreptate.Pe mine ma doare foarte rar...si sper sa nu ma mai doara deloc cu timpul.
Da, pot sa alerg.Stiu,e greu dar cu timpul iti vor disparea durerile si vei revenii la o viata normala.Bafta si multa sanatate! Ai grija de tine!
@alexzender. Regret ca te contrazic dar excesul de calciu este foarte daunator.
Citez de pe SfatulMedicului.ro : Hipercalcemia (concentratia crescuta a calciului in sange) aparuta ca rezultat al aportului excesiv (peste 2000 mg/zi, de-a lungul unei perioade lungi de timp, poate determina aparitia unor simptome precum astenia, anorexia (disparitia apetitului), depresie, confuzie, greturi, varsaturi, constipatie, dureri musculare, cefalee.
Daca vei cauta pe net vei vedea ca nimic nu e bun in cantitati mari de aceea ar trebui sa aiba o alimentatie normala* fiindca organismul va redistribui singur resursele catre locul afectat.
Si eu mi-am rupt-o acum doi ani si am stat 3 luni in ghips si de 1 aprilie 2008 miau scos gipsul si prin iulie m-am apucat sa joc fotbal si faceam toate activitatile ca inainte de fractura
3 bucati groaznic dejeaba zic unii ca dureaza 1 an.sora mea e mai mica ca tine si si-a rupt tibia si peroneu ei iau luat 3 ani.(dar a aavut si niste complicatii) mai stai pe tusa jumate de an si consuma mult calciu.
Eu am avut un accident mi-am rupt tibia peroneul am placa de sustinere cu suruburi e nasol atrecut 1an jumate si inca doare cred si sunt sigura ca va durea toata viata asa ca hai sa ne obisnuim.
Spunem te rog daca poti sa alergi sunt tare curioasa cum evolueaza trec durerile in timp eu habar n-am nu cunosc pe nimeni cu asemenea probleme e fff.greu cu activitatile zilnice plus ca tot timpul trebuie sa fiu atenta cum calc
Multumesc frumos, dar 'hmm cateodata ma gindesc ca oi ajunge sa nu mai pot merge decum sa alerg cindva.Pa si multa mobilitate
omulcubani întreabă: