| kencarson a întrebat:

Cam cata apa ar trebui o persoana sa bea ca sa apara intoxicatia cu apa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Cam de la 5l in sus in mai putin de o ora

| Invictusman2025 a răspuns:

In jur de 6-10 litri, 6 litri daca ai 64 de kg. Daca vrei sa îți dai shot down vieții nu e o metoda buna, poti supraviețui și să ramai cu probleme.

| Invictusman2025 a răspuns:

Așa probleme mari ai la 14 ani? Ce te supăra?

| kencarson explică (pentru Invictusman2025):

Vreau eu sa mor, da nu cu apa baa laughing intreb ca e cald rau si sa nu fac ceva aici ca mi e sete încontinuu

| Invictusman2025 a răspuns (pentru kencarson):

Și eu vreau da nu exista nici o metoda de sinucidere garantata,daca esuezi o sa ramai leguma toată viața. Stai liniștit că ești copil o sa se schimbe multe in viața ta nu va fi mereu la fel, daca ești sărac nu o să fii mereu sărac o sa îți schimbi viața, ai răbdare că nu știi ce îți rezervă viitorul! Găsește-ti un hobby ceva, fă-ți o iubită! Daca ai părinți nu are rost sa o faci, roaga-i sa te ajute, vorbește cu ei mai mult nu te închide.
Nu știu ce să zic dar aici pe platforma asta cred că de la spitalul 9 ne-am adunat aproape cu toții rolling on the floor rar vezi un om sănătos la cap pe aici laughing

Mda am bani și aia e culmea unul din motivul problemelor melehappy

Cu părinții nu prea am treaba adică nu sunt certat sau cv da doar nu ne bagam în seamă mult

Sinucidere garantată zic ca exista, dacă te arunci de undeva de sus sau bagi med

La faza cu iubita creca e și vina mea ca nu trec de talking stage si nu prea stau cu fetele. Văd eu, trec pestelaughing

Pai vezi? Tu nu vrei sa mori ai nevoie doar de atenție, te simți singur, neînțeles. Daca te arunci de la 10 mori și pe lumea cealaltă e clar! Tu te plictisești,ieși cu amicii mai des afara sau fă-ți pe aici amici de varsta ta. Daca ai bani ar fi cea mai mare prostie să te omori,deși Robin Williams actorul celebru și miliardar tocmai din cauza asta s-a sinucis! E perioada adolescentei,e ceva tipic și trăim și vremuri în care lumea nu mai e conectata decat virtual,mai ales cei de vârsta ta, sunt prinși cu totul de tehnologie.
Înscrie-te daca poți la o echipă de fotbal, sau dacă îți place să cânți fa canto, sau inot! Cu bani poți face orice, idei sa ai!

Fac și fotbal și înot, am și mulți prieteni dar prbl mele sunt cu mine, simt de parcă nu mai pot să fac față, nu prea mai suport situația astasad

Daca ai depresie e de înțeles! Daci nici sportul nu te ajuta atunci ceva se întâmplă cu omenirea de e așa depresiva! Eu am depresie de foarte multi ani, dar mie îmi lipsesc multe, e de înțeles. Tu ai totul și tot te simți naspa, poate ai nevoie de afecțiunea părinților nu de bani și prieteni.

Damn probabil. Dar nu prea am de ales, nici nu prea am când sa stau cu ei.

De depresie nu stiu daca am, nu imi pun singur diagnostic. As putea să vb cu mama probabil să ma ducă la cv psiholog da mi-e să nu-si facă o impresie proastă despre mine. crying

Nu o să își facă.

| Pocait01 a răspuns:

Asta diferă de la pesroană la persoană. La 70kg cam 4l la două ore cred că e suficient, nu neapărat pentru o hiponatremie severă dar suficient cât pentru o intoxicație cu apă. Probabil.

| User5967 a răspuns:

Nu stiu daca te poti intoxica cu apa

Întrebări similare