Supa de mazare (1 portie = 200 ml)
Mazare verde 75 g, ulei 5 g, morcov 25 g, patrunjel 15 g, orez 5 g, smântâna 5 g, marar 3 g, sare 1-2 g.
Se pun la fiert în apa rece morcovul si radacina de patrunjel, taiate fideluta. Când sunt pe jumatate fierte, se adauga si mazarea si se lasa sa clocoteasca înca 30 min. Se paseaza prin sita. Se pun din nou la fiert si, la primul clocot, se adauga orezul, ales, spalat si fiert separat, uleiul si sarea. Smântâna si verdeata se adauga la servire.
În loc de orez, supa de mazare poate fi servita cu crutoane de pâine.
Calorii: 100/portie
Depinde ca mai contine, in general supele au foarte putine calorii, poti sa mananci si carnea, daca e slaba vita sau pui contine proteine si e ok, dar galustele poti sa le ocolesti
Poti sa mananci linsitita si carnea de pui. supele sunt foarte bune pentru slabit
Inessix întreabă: