| xXxStefaNNNxXx a întrebat:

Cam ce pot pati daca imi pocnesc degetele? le pocnesc foarte des. si pocnesc fiecare deget in 2 locuri. Vreau un raspuns cat mai detaliat! Dau funda celui mai detaliat raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| matrixismyname a răspuns:

Sunetul care-l auzi cand iti "pocnesti" degetele sunt doar bule de aer care sunt "deranjate" happy Nu faci niciun fel de artrita, tremurat, sau altele, sunt mituri, a fost testate de multe ori.

4 răspunsuri:
| oHarryo a răspuns:

Doamne ce raspunsuri laughing. Pocnirea degetelor duce la slabirea articulatiilor, odata cu acestea e mult mai predispus chiar si la o poliartrita, de unde abia apoi ajungi la tremurat si deformarea falangelor. Sfatul meu e sa nu o mai faci tongue. Succes!

| AndreiDr a răspuns:

Mie imi pocnesc degetele de cand ma stiu, in plus, pot sa imi indoi degetul aratator din prima articulatie la aproape 90 de grade.

Interesant e, ca am 2 degete care nu mai pocnesc dupa ce mi-am prins degetul la usa laughing

| Litovoi a răspuns:

Eu am citit ca un om a facut un studiu:el si-a pocnit degetele de la mana stanga de doua ori pe zi inca de mic, mana dreapta ramanand neatinsa, iar cand a ajuns la varsta de aprox. 42 de ani a constatat ca pocnirea degetelor nu are un efect asupra articulatiilor. A discutat despre acest subiect la o conferinta, iar la sfarsit s-a uitat in sus si a spus,, Te-ai inselat, mama."

| Bonda_Ionel_1960 a răspuns:

Nimic.