Sunetul care-l auzi cand iti "pocnesti" degetele sunt doar bule de aer care sunt "deranjate" Nu faci niciun fel de artrita, tremurat, sau altele, sunt mituri, a fost testate de multe ori.
Doamne ce raspunsuri . Pocnirea degetelor duce la slabirea articulatiilor, odata cu acestea e mult mai predispus chiar si la o poliartrita, de unde abia apoi ajungi la tremurat si deformarea falangelor. Sfatul meu e sa nu o mai faci . Succes!
Mie imi pocnesc degetele de cand ma stiu, in plus, pot sa imi indoi degetul aratator din prima articulatie la aproape 90 de grade.
Interesant e, ca am 2 degete care nu mai pocnesc dupa ce mi-am prins degetul la usa
Eu am citit ca un om a facut un studiu:el si-a pocnit degetele de la mana stanga de doua ori pe zi inca de mic, mana dreapta ramanand neatinsa, iar cand a ajuns la varsta de aprox. 42 de ani a constatat ca pocnirea degetelor nu are un efect asupra articulatiilor. A discutat despre acest subiect la o conferinta, iar la sfarsit s-a uitat in sus si a spus,, Te-ai inselat, mama."