| gabewl a întrebat:

Cam de Joi-Vineri cred ca ma dor coastele,am momente din zi in care pur si simplu stau si ma ia o durere asa,nu ma doare tare,dar mai mult e deranjant, tin sa mentionez ca am avut frisoane pan acum 2 zile,dar mi am revenit sub un tratament
Zona unde simt aceasta durere este cam pe la finalul coastelor(in jos) in partea stanga a corpului,iar la atingere simt ceva ca un "cablu",posibil sa fiu inflamat
Aveti idei ce as putea sa am, urmeaza in zilele urmaotare sa ma duc la doctorul de familie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medicul de familie, ca poti avea gripa sau covid.

| gabewl explică (pentru Violleta2022):

Am vaccin pentru covid

| Violleta2022 a răspuns (pentru gabewl):

Si ce daca ai vaccin pentru covid?
Noua tulpina de covid te poate infecta de nenumarate ori, ca vaccinul nu "interzice" sa nu te mai contaminezi, doar sa nu mai faci forme grave de boala, dar poti sa te infectezi cu covid de mai multe ori.

| gabewl explică:

Plus,mai simt junghiuri in zona pieptului din partea stanga.

| anonim_4396 a răspuns (pentru gabewl):

Este cel mai sigur o răceală virală. Mergi la doctor dacă faci febră mare sau eşti deshidratat.