Daca' te doare gatul cand inghiti, ai putea sa faci:
-intr'o apa calduta baga o lingura de sare. va fi sarata stiu...ia apa d'aia in gura si fa galgare sau cum drek' se cheama. fa de mai multe ori pe zi, la distant de cam o ora
-mai bine, pe o lingura de zahar baga 2/3 picaturi de propolis si inghite.in scurt timp trebuie sa iti treaca. ar trebui sa ti le dezumfle.
-daca' cumva racesti sa nu te prind ca bei ceai fierbinte ca te ia mortii gatului, zau daca' nu.
eu am luat si am avut o durere
bea ceaiuri caldute, de la temperatura camerei nu fierbinti ca iti oparesti tot ce ai in tine.
SUCCES
CANCERUL DE LA FUMAT SE FACE LA PLAMANI NU IN GAT ! Si poti sa suferi de amigdale purulente. De obicei, se vede ceva alb pe peretele interior al gatului. Cat despre " iti trece si apoi iar te doare", este doar efectul medicamentelor care nu te ajuta cu nimic. Este un efect temporar, care iti creeaza impresia ca ti-a trecut, cand de fapt doar te amagesti, ca asta-i nu-i tratament ce faci tu. Amigdalele purulente se trateaza numai cu antibiotic. ( Augmentin de obicei ) Dar du-te la doctor.
P.S: Ai putea sa te lasi de fumat, ca poate faci cancer in gat . ( Serios acum, la ce te-ajuta fumatul? Stai mai in banca ta, si arunca tigarile ca nu-ti tin de foame. )