| Tzigaret a întrebat:

Cam de vreo saptamana jumate sunt racit, am avut 3 zile libere de revelion ce au fost groaznice...imi mai revenisem, dar cand am inceput sa merg iar la munca,alea alea, lucrez in bucatarie si acolo e si aer conditionat, frigidere,transpir.
Simt ca iar se intoarce raceala, in sensul ca ma infund la nas si imi curge si mai ciudat este ca nu fac febra, adica la exterior eu am 36 cu 5 dar eu simt ca am febra, simt un rece cu cald si o stare foarte urata in corp, la doctor nu am fost, o sa merg maine, dar de ce simt ca am febra daca nu am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AdinaDenisia a răspuns:

Buna! Este o senzatie pe care o ai din cauza racelii! incearca sa bei multe lichide calde, poate eventual sa mergi si pe la farmacie sa iti iei ceva de raceala! Ai grija de tine!

| Diegoxyz a răspuns:

Simti febra chiar dacă nu ai pentru ca temperatura corpului e constantă dar tu stai la frig si asa simti ca si cum ai fi mai cald, dar și din cauza ca ai mâinile reci