| Anutzaaaaa a întrebat:

Cam dupa cat timp iti vine ciclul dupa ce incepe sa-ti curga chestia aia alba-transparenta? va rof fetele cu experienta ajutati-ma si pe mine vreau sa fiu si eu ca voi. dau funda si vot la restul, apropo am 12 ani jumate si chestia aia imi curge de aproape un an.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mariamaria_6956 a răspuns:

Vreau sa iti spun ca vaginul are functie de autocuratire, adica se curata singur, iar acel lichid de care zici tu este eliminat dupa curatire, e ceva normal. Nu iti poate zice nimeni cand o sa iti vina exact. Din punct de vedere fizic, ai mai crescut, te-ai ingrasat, au inceput sa iti creasca sanii, soldurile?

2 răspunsuri:
| Anutzaaaaa explică:

Va rog*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti poate veni oricand, fara probleme, incepand din acest moment pana la 16 ani.Nu-ti poate nimeni spune cu precizie cand anume.Numai bine.