| RianaAlexia a întrebat:

Cam in cat timp as putea slabi 5-10 kg?
Si ce tip de exercitii sa fac? Nu prea vreau sa tin dieta.
Funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Atunci mananca fast-food si alearga mult. Vei slabi: niciodata.

| peperonies a răspuns:

2-3 luni. nu poti sa slabesti fara sa tii dieta.

| FaraNume1245 a răspuns:

Dieta e mai importanta decat exercitiile fizice.

| Crisstinayy12 a răspuns:

1 luna cu ceva Slim

| Goddess23 a răspuns:

Buna. Depinde ce intelegi tu prin dieta,eu nu zic sa iti cumperi unele produse alimentare pentru ca posibil sa nu iti permiti. Totusi ca sa slabesti atat de mult si sa te mentii trebuie macar sa renunti la bauturi acidulate,la zahar(tot ce tine de dulce patiserie, fast food) si sa consumi apa plata si sa mananci portii mici si sanatoase, iti este permis sa mananci si carne si un cartof dar in cantitati modeste. Ca tip de exercitii ai putea incerca alergatul, aerobicul, dansul gimnastica multa si inainte sa ajungi la greutatea ideala sa faci abdomene si ridicari de greutati mici.

| RianaAlexia explică (pentru Goddess23):

Evident ca o sa renunt la alimentele nesanatoase, dar ma refer ca nu vreau sa mananca lucruri care nu imi plac.O a mananc sanatos, dar unele lucruri nu imi plac si nu le pot manca.

| KEiGHT a răspuns:

Salut, consuma carne de vita si legume proaspete dar in special nu mai consuma painea alba sau renunti la ea de tot o perioada, o poti inlocui cu mamaliguta. happy

| bvkeny a răspuns:

In 1 luna,daca vrei exercitii in casa,fa alergare pe loc,sarituri si afara, sa alergi, dar important e sa bei multa apa, sa nu mananci fainoase si sa nu mananci chestii cu zahar. Daca faci astea, intr-o luna slabesti 10 kilograme, poate mai mult.Depinde de tine si de ce varsta ai.

| vdvdzbzfv a răspuns:

Salut gagico (joke) :) Dacă vrei să ai rezultate rapide, fă-ți un program și aleargă zilnic cât mai mult, dacă ai timp, poți alerga atât dimineața cât și seara dar pentru asta îți trebuie și echipament de alergare, unde poți comanda de pe net un set complet de damă...Echipamentul este foarte important pentru că nu reține transpirația și lasă pielea să respire și pentru că face ca alergatul să fie cât mai lejer pentru tine. Să știi că alergatul și mersul cu bicicleta/pedalatul sunt cele mai bune modalități pentru a slăbi.
Îți las un link să-ți faci o idee: https://www.sportguru.ro/sporturi/alergare/imbracaminte-alergare.
Sper că te-am ajutat :)
Succes la slăbit;)

| Flore_Denisa_1994 a răspuns:

Poți sa faci câte 10 abdomene pe zi, flotări, alte exerciții care la făceai la școală la sport insa trebuie sa ți și dieta puțin, adică seara nu manca foarte mult doar puțin. Sa îmi scrieți dacă ți-a mers.

| Clyrina a răspuns:

Exercitii Hiit (cauti pe Youtube) plus ultima ta masa sa fie la ora 17-16. In functie de cat de mult si repede vrei sa slabesti, ultima ta masa va fi mai devreme