| Blackwoman27 a întrebat:

Cam in cat timp va fi posibil un transplant de creier?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Pentru efectuarea unui transplant de creier, este mai întâi necesară posibilitatea transferului conștiinței într-un alt mediu, iar dacă se va inventa un astfel de mediu cu o asemenea capacitate de stocare și de asemenea o interfață care să permită transferul, am putea memora toate informațiile din toate cărțile care au existat vreodată.
Din păcate, asta nu înseamnă că vom fi mai inteligenți, pentru că a deține o informație, nu este același cu a înțelege, așa cum poți dresa un câine să apese un buton pentru a aprinde un bec, dar nu-i poți explica ce face becul să se aprindă.

| Blackwoman27 explică (pentru 0rlando):

In cazul in care ai paralizie cerebrala singura ta sansa e asta...

| Kaℓi a răspuns:

?
Ce ma intriga e faptul ca ai pus intrebarea la categoria "Sanatate"...

| Blackwoman27 explică (pentru Kaℓi):

Ce ma intriga pe mine e ca nu esti in locul meu.

| Kaℓi a răspuns (pentru Blackwoman27):

Ti-am raspuns asa pentru ca intrebarea mi s-a parut mai mult filozofica decat medicala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai creier destul in cap? :))

http://www.cronicadeiasi.ro/pictures/images/creier-mic-mare.jpg

| Blackwoman27 explică (pentru anonim_4396):

Paralizia cerebrala :/

| anonim_4396 a răspuns (pentru Blackwoman27):

Ok.

| stefania94 a răspuns:

Există aşa ceva? laughing

| gabridian a răspuns:

Transplant de fata s-a facut din cate stiu.10-15 ani cred.