Eu folosesc o spuma de curatare de la avon...si-mi trece...
ca asa am si eu cosuri... dar eu le fac de la stres asa ca nu stiu poti incerca si masarea tenului cu malai sau masca cu argila alba e foarte buna
Daca spui ca ai cam pe toata fata, se prea poate sa ai o infectie in organism.Lasa metodele babesti si du-te la un dermatolog, caci trebuie tratat din interior.Am avut si eu mii de cosuri si am incercat de-a produse din comert si produse naturiste de m-am plictisit si nu mi-au trecut decat atunci cand am fost la dermatolog si mi s-a prescris antibiotic.
Daca spui ca te si dor inseamna ca sunt deja inflamate si se cam agraveaza situatia. Cel mai bine du-te la un dermatolog, altfel risti sa inrautatesti situatia daca folosesti un tratament neadecvat si iti vei imprastia infectia.
Ai grija.>
E o infectie si veramea are aceeasi problema ia o crema de la nivea sau evan si nu le sparge
Daca te dor,(si eu am unul care ma doare)inseamna ca inca nu e "copt", si ca sa scapi de ele, cred ca trebuie sa te duci la un dermatolog sau ceva de genul si el iti va spune cu siguranta ce sa faci.
Bună.
Eşti în perioada de pubertate şi este o explozie hormonală.
Consultă un dermatolog, fiecare individ este unic şi rişti să dai la bani pe toate produsele şi să nu funcţioneze.
Pa, pa.