| Rome a întrebat:

Cancer renal operat - ceva remedii naturiste ati folosit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma numesc Mioara am pe cineva care a fost diagnosticata cu cancer non hotdkin cu celula mica medicii nu-i mai dadeau prea multe sanse de a trai, i-am spus sa se lasa in mina lui Dumnezeu, sa nu mai continuie cu citostatice ci sa ia imune a luat aceste imune, din luna aprilia 20010 si pina in luna noimbrie si a baut si apa cam 4 si chiar 5 litri pe zi s-a sus sa-i faca tomografie sa vada daca mai are acele tumori, cind a facut acel tomograf, medicii au i-au spus sa i-a in continuare, ceea ce a luat ca nu mai are nici urma de ganglioni, am uitat sa va spun era in ultima faza gradul 4 b in metastaza iar acum munceste, cu sotul ei pentru mai multe deatalii ma puteti contacta la nr de tel 0721746530 sau 0732881378