| Annitu a întrebat:

Cancerul la sân doare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De obicei nu. Doare doar in stadiile finale, cand apar metastazele. Cat timp tumora e doar in san, nu doare.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Toate tipurile de cancer dor crancen in faza terminala a bolii. Daca este vorba de o durere la san nu inseamna ca este cancer.In general sanii dor inainte de ciclu.Acuma vorbesc si eu neintrebata, dar nu ai spus mare lucru in intrebare.

soothe
| soothe a răspuns:

Daca vrei o explicatie mai aproape de adevar da-ne mai multe amanunte. Poate sa fie ca in zilele urmatoare trebuie sa iti vina ciclul.

mariana
| mariana a răspuns:

Draga mea, nu-ti fa probleme si eu am avut o data o durere mare a unuia din sani si ducandu-ma la medic mi-a precizat ca este vorba de o durere intercostala si nu de o afectiune a sanului. Asa cum ti s-a precizat deja, cancerul in faza incipienta, nu doare de aceea nici nu este descoperit decat in faze cand si tratamentul este mai putin eficient, ori cand deja s-au produs metastaze. Daca ai un nodul la san, il simti la palpare, trebuie sa faci o mamografie si sa te consulte un medic ginecolog, care va sti ce ai de facut.
Multa sanatate si succes sa descoperi cauza care te ingrijoreaza.

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Cancerul de san nu este dureros. uite aici un link unde poti sa te informezi mai mult. http://www.eva.ro/......-4190.html

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Nu este obligatoriu durerea. intra pe acel site unde ti-am dat linkul si vei afla cum poti descoperi cancerul de san.

| Annitu explică:

Nu la asta mă refer. o fată crede că are cancer... e obligatorie durerea? raised eyebrows

| Annitu explică:

@gul, nu scrie...:-s

| Annitu explică:

Aaa.gata.scuze! am găsit acum.

| Annitu explică:

Atunci de la ce mă doare?

| Annitu explică:

@soothe.nu e de la asta. mă doare doar unu... şi nu e ca atunci când trebuie` să `mi vină...sad

| Roby67 a răspuns:

O "problema" foarte mare a cancerului, este ca de regula nu este dureros si de aia se descopera prea tarziu.

| Roby67 a răspuns:

Nu, AnNiTu, cancerul nu doare, colega ta se sperie degeaba.

| medex3 a răspuns:

Cancer-este o categorie de boli caracaterizate printr-o diviziune necontrolată a celulelor şi capacitatea acestor celule de a invada alte ţesuturi din organism, fie prin creştere directă în ţesuturi adiacente (invazie) sau prin migraţia celulelor spre locuri mai îndepărtate în organism.De obicei cancerul care este ion forma finala doare de iti vine sa iti rupi toate firele din cap.

| flrct a răspuns:

Fa-ti o mamografie

Întrebări similare