Nu trebuie sa te scarpini ca imprastii infectia peste tot. Din acelasi motiv nu prea e recomandat dusul sau baia.
Scarpina-te dar foarte foarte usor.
Nu ai voie sa rupi acele bube, pentru ca iti va ramane semn, eu am cateva.
Trebuie sa rezisti tentatiei, sau macar cele de pe fata si de pa maini sa nu le rupi, iti raman semne urate.
Da-te cu o pasta pentru bube, pentru a le usca, asa iti trec mai repede si nu mai simti mancarimea.
Off doamne. Ce întrebări. Atâta timp cât știi că nu ai voie, de ce mai întrebi? Nu ai voie nu pentru că se infectează corpul sau ceva de genul (de fapt nici nu este adevărat) ci pentru că îți rămân 'gropi' în piele. Eu am avut vărsat de vânt când eram mică și, ca de obicei, nu am ascultat. Am rupt una de lângă ochi și mi-a rămas semn. Și acum îl am. Înțeles?
Nu ai voie, pentru ca, cand te vei vindeca iti vor ramane gropite in piele si se va vedea foarte urat. Poate gropite adanci, mici, mari.dar nu este bine ca raman asa pe viata gropile alea in piele
Ma dau cu un alcol mentolat foarte puternic te inteapa pe nas cand te dai chiar daca-i distanta.
Nu. Este si recomandat de doctori sa nu te "scarpini ", deoarece o sa ramai cu semne dupa trecerea lui. :p